Grundlæggere

Helle Sæthre og Hannah West er grundlæggere af BESOS.

De mødtes i 2012 gennem en dansk mentorordning for udenlandske kvinder, som hedder Kvinfo. Helle havde en vision om at etablere webshop og Hannah søgte efter en lokal partner med inspirerende produkter, som hun kunne sælge på nettet. Besos blev født ud fra deres komplementære kompetencer og fælles passion for at skabe en inspirerende forretning online. Helle er idag eneejer af virksomheden.

Med over 20 års erfaring i modebranchen har Helle ejet og været ansvarlig for adskillige modebutikker i Danmark. Endvidere har hun været indkøber af mange førende brands, inklusive United Colors of Benetton, et af verdens største modefirmaer.

"Jeg er passioneret omkring mode og iværksætteri. Kvalitet er nøgleordet i alt, hvad jeg involverer mig i."

Hun har en naturlig flair for mode og elsker at bruge inspirerende tilbehør som tørklæder i sin stil, hvad enten den er boheme, sporty, klassisk eller… Hun er ekstremt fokuseret på god kvalitet og har udviklet BESOS med henblik på at kunne levere det bedste til sine kunder.

Ud over BESOS nyder Helle at tilbringe tid sammen med familien, rejse, lære spansk og løbe. Hun ejer også Besos Agentur, som sælger tørklæder til udvalgte danske og udenlandske butikker.