Hvordan binder man et tørklæde

Hvordan du flottest binder/styler et tørklæde afhænger af mange faktorer så som: Hvilken størrelse har tørklædet; Hvilket materiale er tørklæder i; Hvad skal tørklædet styles til og Hvilket udtryk ønsker du at give dit outfit? Her hos Besos har vi samlet inspiration til dig.

Styling af et tørklæde afhænger af form og størrelse på tørklædet/sjalet

Er tørklædet kvadratisk har vi nogle fine styling tips til dig eller se videoen nedenfor.

Er tørklædet aflangt, er der utallige måder, du kan style sit tørklæde på. Se videoen nedenfor.

Er dit tørklæde oversized kan du style det som vist her eller se billedet nedenfor.

Du kan få mere inspiration og læse flere artikler på vores blog eller besøge vores YouTube-kanal for at se flere videoer.

Er du på udkig efter et nyt lækkert tørklæde eller smukt sjal har vi et stort udvalg på Besos.dk

En vellykket styling af dit tørklæde afhænger i høj grad af kvaliteten af dit tørklæde

Et kvalitets tørklæde i lækre naturmaterialer er nemmere og flottere at style end et tørklæde i kunststoffibre. Desuden forbliver det, som du har stylet det, så du ikke skal rette på i løbet af dagen. Et kvalitetstørklæde har en naturlig volumen og ser smukt ud om halsen. Et silketørklæde kan styles som vist her

Styling af tørklæde/sjal til fest

Et tørklæde kan være med til at dresse dit outfit til fest op. Et smukt silketørklæde kan være prikken over i'et til din kjole eller din top. Et lækkert tørklæde i fin uld eller cashmere kan bæres over skuldrene og give et elegant pift til dit outfit. Eller vælg at bære et farverigt tørklæde i lækker kvalitet om hals og nakke, lad det fremhæve din kjole på smukkeste vis og give lidt kontrast til den lille sorte.

Styling af tørklæde/sjal til hverdag

Et tørklæde kan styles, så det nedtoner dit outfit. Bind det flere gange rundt om halsen, så et får et casual og afslappet look.

Styling af tørklæde til workwear

Ønsker du at style dit tørklæde til din blazer eller skjorte på jobbet, er et klassisk stylet silketørklæde perfekt. Fold tørklæde diagonalt eller kvadratisk og styl det med en halv knude om halsen, så tørklædets ender er lige lange. Et rektangulært tørklæde lægges dobbelt om halsen, enderne samles og føres gennem løkken foran. Skal du style dit tørklæde til dit overtøj er mulighederne utallige.

Ofte stillede spørgsmål fra andre kunder kan måske hjælpe dig med at løse dit problem med det samme.