Hvordan opbevarer jeg et tørklæde eller sjal?

Som med alle naturlige ting skal dit silketørklædecashmere tørklæde, uldtørklæde eller sjal behandles med omhu. Når du ikke har det på, skal det foldes uden at det krøller og opbevares i en mørk, tør skuffe eller æske. Vores eksklusive tørklæder fra Christian Lacroix leveres i smuk gaveæske, der er velegnet til opbevaring af dit tørklæde. Du kan også hænge det over en polstret bøjle i dit skab. Du kan stryge dit tørklæde ved lav temperatur og rense det – men kun hvis det er nødvendigt. Mange tørklæder kan også håndvaskes, hvis det anbefales på care label. Men følg altid vaskeanvisning! Man kan med fordel anbringe små poser med tørret potpouri i skuffe eller skab, hvor man opbevarer sine tørklæder: Det holder dem friske og holder møl og andre insekter væk fra uld og cashmere tørklæder. Man kan købe eller selv fremstille små poser med potpurri.

Opskrift på potpurri pose:

  1. Bland: 2 teskefulde af hver af tørret rosmarin, mynte og lavendel, 1 teske tørret timian, 2 teskefulde hele nelliker.
  2. Sy små poser af tætvævet stof. Fyld dem med den tørrede urtemiks, bind den åbne ende med et bånd og anbring poserne i dit skab eller din skuffe.

Med lidt omsorgsfuld pleje vil dit BESOS tørklæde eller sjal forblive smukt i mange år.

Ofte stillede spørgsmål fra andre kunder kan måske hjælpe dig med at løse dit problem med det samme.