Om

Besos ApSBESOS

BESOS er en eksklusiv forhandler og producent af tørklæder, sjaler og halstørklæder af høj kvalitet. BESOS blev etableret af Helle Sæthre og Hannah West i 2012 og har som vision at kunne tilbyde et unikt sammensat udvalg af smukke og specielle tørklæder af høj kvalitet til både kvinder og mænd. Vi har et stærkt fokus på kundeservice og er altid parate til at svare på spørgsmål vedr. produkter, forsendelse etc.

BESOS leverandører er nøje udvalgt fra hele verden og har de bedste danske og internationale modehuse som leverandører. BESOS har eget brand af tørklæder, sjaler og halstørklæder af høj kvalitet. Tørklæderne fremstilles i samarbejde med nogle af verdens førende tekstilproducenter og forhandles kun hos os samt udvalgte forhandlere.

BESOS har et stærkt fokus på kvalitet og udvalget af tørklæder undergår en streng kvalitetskontrol. Hvert tørklæde i kollektionen bliver fremstillet overvejende i naturlige materialer af højeste kvalitet, bl.a. cashmere, pashmina, uld, silke, modal, viscose, bomuld eller hør. BESOS leverandører er udvalgt såvel på basis af stærke designs, høj faglighed samt af de etiske standarder, der opretholdes under produktionen.

BESOS har i dag kunder i USA, Australien, New Zealand, Japan, Kina, Europa og Skandinavien.

Inspiration

Tørklæder er idag blandt de vigtigste accessories. Tørklædet lader dig udtrykke din personlige stil eller giver den kant. Det fremhæver eller nedtoner din stil, luner dig ellers ganske enkelt er det så smukt, at du må eje det og bære det…

BESOS betyder kys på spansk. Vi mener, at som et kys kan et tørklæde være med til at gøre dig i godt humør, føle dig speciel og lune på de kolde vinterdage. Det er BESOS vision at give mulighed for at søge inspiration i smukke tørklæder til enhver stil og lejlighed. Alle fortjener BESOS… Læs mere om BESOS inspiration på vores blog.

Nyheder

Her finder du vores nyheder af lækre tørklæder, som vi har udvalgt hos vores producenter og leverandører. Du kan også gennemse tørklæderne efter kategori (fx sjaler), materiale (fx silke tørklæder) eller farve (fx orange tørklæder) fra vores menu øverst på denne side eller bruge søgefeltet i øverste højre hjørne.

BESOS har showroom på Blæsbjergvej 30, 5462 Morud. Vi holder åbent efter aftale. Vi åbner gerne vort showroom for mindre grupper op til 12 personer for et hyggeligt salgsarrangement en aften. Kontakt os venligst på tlf. 40580606 eller mail til info@besos.dk og vi laver en aftale.