Hellere lidt men godt: Fashion Manifest 04.03.2014, 0 Kommentarer

Hvordan vil du beskrive din stil?
Min stil er klassisk med et twist af skandinavisk minimalisme og tidens tendenser. Som blogger skal jeg helt klart holde mig opdateret med trends, men samtidig og sortere i dem således at min stil altid repræsenterer “mig”, og ikke blot hvad der er in lige nu. Det er lettere sagt en gjort, men jeg er helt sikkert blevet bedre til det!

Hvor High-Street shopper du?
London er uden tvivl min favorit by, men jeg synes også vi er ret godt med i København. Jeg bor lige ved siden af Strøget, så der smutter jeg tit forbi i butikker som H&M, Gina Tricot og Zara. Men også danske mærker som Just Female er favoritter. Ellers shopper jeg en del på nettet, herunder ASOS.

Hvem er din yndlingsdesigner?
Det er nok lidt corny, men jeg elsker Isabel Marant. Hun fanger mig med sin simple hverdags stil der altid har et twist af feminine detaljer. Jeg synes der er noget powerwoman over hende, hvilket stråler igennem i hendes kollektioner. Hun sætter helt klart standarder for moden, og er derfor en man skal holde øje med.

Yndlings danske designer?
Jeg synes vi har rigtig mange gode og dygtige designere blandt andet Malene Birger. Dog synes jeg MUNTHE (Det gamle Munthe plus Simonsen) er blevet virkelig stærk. Det er tøj man kan gå med både til hverdag og fest, hvilket for mig er rigtig vigtigt. Så jeg glæder mig til at se hvordan det Naja Munthe udvikler mærket fremover.

Hvad er det vigtigste item i din garderobe?
Jeg synes jeg har rigtig mange items i min garderobe som gør mig rigtig glad. Men som blogger ryger der tit rigtig mange ting ind i garderoben og dermed og en del ting ud (ellers drukner jeg simpelthen i tøj, sko og tasker). Der er dog enkelte ting, der aldrig ryger ud af skabet og det er blandt andet min Balenciaga taske.

Black Lily tørklæde.

Hvad synes du om accessories?
For mig er accessories det aller vigtigste i en garderobe, da det fuldender outfit. Det kan få et billigt sæt tøj til at se dyrt ud, men samtidig også få et dyrt sæt tøj til at se billigt ud. Derfor overvejer jeg altid nøje mine accessories inden de ryger på. Her må mottoet være; Hellere lidt men godt.

Hvilke trends er du vild med lige nu?
Foråret er jo på vej, men allerede her i vinters begyndte pastelfarverne at titte frem på blandt andet frakker. Det er helt klart en trend jeg ikke er færdig med, og forventer derfor at kombinere min basisgarderobe med items i babyblå og lyserød. Kombineret med lidt solbrun hud, og så er der ikke et øje tørt!

Kort om Fashion Manifest
Fashion Manifest er min blog, og mit fristed hvor jeg skriver om alt der interesserer mig indenfor mode, skønhed, bolig, mad og træning. Jeg har altid en personlig tilgang i mine indlæg så læserne får et indblik i min dag og mit liv. Hvilket jeg synes er rigtig vigtigt så jeg er i øjenhøjde med mine læsere.