BESOS passioner 21.10.2014, 0 Kommentarer

Naturlige fibre

Hos BESOS har vi en stor passion for naturlige fibre som cashmere, ekstra fin uld, alpaka, merino, silke, hør, modal og viscose. Vi udvælger nøje vores samarbejdspartnere og leverandører og er kun tilfredse med det allerbedste i såvel råvarer som forarbejdning.

Cashmere tørklæder

At bære et tørklæde i ren cashmere er en livsstil. Et cashmere tørklæde får dig til at føle dig velklædt og være veltilpas i dit outfit. Det giver glæde, hver eneste gang du bærer det. Cashmere tørklædet er den ypperste komfort og samtidig kan det styles både casual og formelt. Et cashmere tørklæde er verdens smukkeste tørklæde. Det er ultimativt i blødhed og berøringen af cashmere, der smyger sig om hals og skuldre er en unik følelse. Et BESOS tørklæde af 100% pure cashmere kan være så delikat vævet, at der bruges op til 150 km tråd til fremstilling af et kilo garn. Et tørklæde eller et sjal af ren cashmere er nærmest vægtløst grundet de ultrakorte fibre, det væves af. Et cashmere tørklæde er som en blød og florlet drøm – et tidløst stykke luksus.

Farvet cashmere tørklæde

Cashmere er smukt i sine naturlige farver, men er også tilgængeligt i smukke og klassiske farver. Ofte er farverne vævet i skønne melange nuancer i flere toner og mønstre.

Detaljerne tæller

BESOS tørklæder fremstilles efter høje standarder. Vi lægger vægt på detaljerne og kanter og frynser er oftest håndlavede for at understrege tørklædets skønhed og luksus.

Vævningen

BESOS leverandører af cashmere tørklæder har alle implementeret et højt kvalitetsniveau i fremstillingen af vores tørklæder, baseret på brug af de bedste råvarer og de seneste væveteknikker.

Filosofien

Størstedelen af BESOS cashmere kollektion bliver fremstillet i Italien hos Italiens førende lanificios. Filosofien bag vores udvalg af cashmere er at have de bedste og smukkeste tørklæder – og i den bedste kvalitet. BESOS cashmere tørklæder findes også i skønne blends (mix) med silke, modal og viscose. Vi er stolte af vores samarbejde med leverandører, der også leverer til Prada, Tod´s, Armani m. fl.

Se BESOS seneste kollektion af cashmere tørklæder.