Sjal til fest 04.02.2015, 0 Kommentarer

 

Sjal til gallakjole

Så er det ved at være tid til at tænke på forårets gallafester og ikke mindst glæde sig til at være dronning for en aften. Vi får stadig flere forespørgsler på festsjaler og har netop fået den smukkeste kollektion af sjaler hjem.

Hvis du til hverdag oftest er klædt i neutrale farver som sort og grå, så er det gallafesten, du har mulighed for at give den gas og iføre dig en festlig kjole i en smuk farve. Og selvfølgelig gøre aftenens outfit perfekt med et smukt og skønt sjal til galla. Det kan styles om skuldrene, om halsen eller hænge skødesløst, men stiligt, over den ene skulder.

Om sjalet skal være klassisk, ensfarvet i cashmere eller et pashmina sjal i silke er en smagssag. Men som udgangspunkt opnår man det flotteste look ved at matche en ensfarvet festkjole med et mønstret sjal – og omvendt en mønstret kjole med et ensfarvet sjal.

Og netop med sjalet har du mulighed for at gøre dit festlige outfit unikt. Vælg gerne en accent farve, altså et sjal der giver modspil og fremhæver kjolens farve(r).

De smukke silkepashminaer fås i mange farver, som alle er vævet i mere end 10 farver. De er nemme at style og perfekte også at bruge som tørklæde.

Rigtig god fest!