Skandinavisk og minimalistisk: StyleStories 13.03.2014, 0 Kommentarer

Hvordan vil du beskrive din blog, StyleStories.dk? Den er mit lille forum for min store interesse for mode, hvor jeg nyder at skrive om det jeg inspireres af og dele det med andre med samme interesse. Jeg arbejder i en helt anden verden til daglig, så på bloggen får jeg afløb for mine ”mode-nykker”. Jeg supplerer bloggen med Instagram (@stylestories), som jeg er ret bidt af.

Hvordan vil du beskrive din stil? Min stil er meget skandinavisk og minimalistisk uden for meget pynt og ”larm”. Jeg elsker sort og grå, så det består min garderobe mest af, dog gerne krydret med print og mønstre i afdæmpede farver samt materialemix såsom læder og bomuld. Jeg elsker rå detaljer i form af lynlåse og læder, men balancerer det altid med noget feminint, ellers bliver det for meget.

Se Whiite tørklæde i nye flotte farvekombinationer.

Hvad er et typisk hverdagsoutfit? Der er ikke dresscode på mit arbejde, så jeg kan bruge det meste af mit tøj heldigvis. Mit typiske outfit er et par skinny jeans med en t-shirt og en lille jakke tilsat et par ankelstøvler (høje eller flade) eller pumps og ballerinaer om sommeren. Jeg elsker små jakker, og jeg har rigtig mange af dem.

Hvad inspirerer dig? Jeg inspireres meget af andre blogs, på Instagram og af webshops, men også af folk på gaden. Tager rigtig tit en tur ind til Kbh K og slentrer rundt, mens jeg iagttager folk, det elsker jeg.

Hvem er din yndlingsdesigner? Jeg kender ikke designeren bag, men jeg er meget glad for sko fra Billi Bi. Jeg går faktisk ikke så meget op i designere og mærker, men køber mest fra highstreet-mærkerne som Zara, H&M, Mango, Marks & Spencer og COS, hvor jeg går efter god kvalitet til gode priser, men krydret med enkelte dyrere ting. Jeg er dog meget til de danske designere som Designer’s Remix, By Malene Birger, Day og Inwear, men køber det ikke så tit, da jeg synes meget af det er for dyrt. Er mere til 4 helt fine ting end én dyr ting, selvom tendensen i blogland meget er det modsatte. Drømmer dog om adskillige tasker fra Mulberry :)

Hvad skiller du dig aldrig af med? Jeg har ikke noget tøj eller accessories, som jeg tænker, det vil jeg beholde hele livet. Sådan tror jeg mest man har det, hvis man har en Chanel-taske eller noget i den stil. Sådan et forhold har jeg mest til fx boligting, som jeg har fået i gave af en bestemt person eller arvet. Fx har jeg arvet en porcelænsfigur (en isbjørn) fra Royal Copenhagen samt et ’Blå Blomst’ spisestel, som jeg er meget glad for og aldrig skiller mig af med.

Foto fra StyleStories.

Hvad synes du om accessories? Jeg elsker især tasker, sko og tørklæder, og jeg har rigtig mange af begge dele. Det meste af det er sort, men jeg prøver at blive god til at købe andre farver engang imellem. Får det bare aldrig brugt lige så meget som det sorte! Dog er tørklæderne som regel med et fint mønster eller farve, der kan peppe alt det sorte og grå op. Smykker går jeg ikke så meget med, dog har jeg altid øreringe og ur på, og når jeg går ud, har jeg som regel et par armbånd på også og måske en halskæde.

Hvilke trends er du vild med lige nu? Jeg er virkelig vild med læder og drages af det bløde, lækre og velduftende materiale. Synes virkelig det opgraderer et outfit og giver det helt perfekte strejf af coolness. Og så er jeg helt pjattet med animal print, både leopard, kroko og snake. Print eller struktur liver nemlig rigtig godt op i mine enkle outfits.