Vinder af Årets Mandlige Modeblog 2014: PreppyBeast 27.04.2014, 0 Kommentarer

Hvordan vil du beskrive din blog? PreppyBeast er en nichepræget herremodeblog, der primært beskæftiger sig med klassisk og preppy herreekvipering. Igennem arbejdet på bloggen forsøger jeg at formidle mit syn på hvordan det klassiske og formelle herreudtryk kan bringes ind i en relevant og moderne kontekst.

Hvordan vil du beskrive din stil? Min egen! Igennem min stil forsøger jeg at kombinere mange forskellige udtryk. Grundelementerne i min stil tager naturligvis udgangspunkt i klassiske styles i herremoden, hvor skjorte, slips og jakke oftest anvendes. Jeg bestræber mig på, igennem min stil, at gøre ovenstående formelle beklædningsgenstande mere casual. Dette kan jeg finde på at gøre med eksempelvis sneakers, huer eller en bomber jakke kombineret med klassiskerne for at skabe en kontrast. Skulle jeg sætte et bestemt stilbegreb på, skal det være preppy/ivy.

Årets mandlige modeblog: PreppyBeast

Foto fra PreppyBeast. Tørklæde fra BESOS.

Hvad inspirerer dig? Min inspiration kommer fra catwalken såvel som tendenser på gadeplan. Jeg bruger især meget tid på at surfe nettet tyndt for street style photos. Igennem dem har jeg mulighed for at se gadens tendenser, for derved at skille elementerne fra hinanden og sammensætte dem igen efter mit hoved.

Hvad er et typisk hverdagsoutfit? Mit typiske hverdagsoutfit består af følgende elementer:

  • Blazer med hvid pocket square i brystlommen.
  • Oxford button down skjorte
  • Slips
  • Stumpede chinos eller slacks med opslag.
  • Sorte brogue sko i læder.
  • Så snart vejret og muligheden byder sig; italienske sokker.

Hvilken stil har dit outfit til fest? Min stil til fest adskiller sig meget sjældent fra mit hverdagsoutfit. Man bør være velklædt hver dag! Din beklædning kommunikerer og udtrykker dig konstant som person.

Foto fra PreppyBeast. Silketørklæde fra BESOS.

Hvad er det vigtigste item i din garderobe? Mit vigtigste item er rent faktisk et item, der yderst sjælendt bliver anvendt. I sommers købte jeg en multifarvet seersucker blazer fra min favoritdesigner Thom Browne. Blazeren er yderst karakteristisk og meget speciel. Alligevel er den mit vigtiste item, da den var det første item jeg erhvervede mig fra den revolutionerende designer - siden da er det gået stærk med at fylde garderoben op med Thom Browne.

Hvad synes du om accessories? Accessories er essentielle for ethvert outfit. Med accessories kan du tage dit udtryk til et helt andet niveau og sætte dit eget personlige præg på det. Eksempelvis vil jeg ALDRIG iklæde mig en blazer uden en pocket square.

Hvad bliver dit næste køb? En ny navy blå blazer fra Gant Rugger eller Thom Browne.