Hvorfor er det smart at fokusere på tørklæder? 25.02.2013, 0 Kommentarer

Helle Sæthre, som er grundlægger og ejer af BESOS, fortæller hvorfor tørklæder er hendes favorit accessory. En af fordelene ved at bo i Danmark er, at jeg kan bære min favorit accessory alle dage. Det er selvfølgelig et tørklæde! Hvordan kan man ellers få det samme outfit til at se nyt ud hver eneste dag? Tørklæder er også multi-use og et godt tørklæde kan du style med mange outfits, som Eva Longoria viser nedenfor.

Billeder fra Pinterest.

Helles top 5 tørklæde tips:

  1. Køb tørklæder i forskellige prints og farver. De er den nemmeste og ofte den billigste måde at gøre et outfit trendy på. Hvis sæsonens print er noget du ønsker at gå med i lang tid – vær trendy og køb det i et eksklusivt tørklæde. For eksempel ser jeg ikke mig selv iført tøj i leopard- , slange- eller andet dyreprint – men jeg elsker mit leopard printede tørklæde over alt, det vækker opmærksomhed og jeg kan let få et sort eller hvidt outfit få til at se helt anderledes ud ved at style det med mit animal printede tørklæde én dag og en stærk farve den næste.
  2. Tænk multi-use, og også multi-outfit. Kan det samme tørklæde gå til t-shirt og jeans og næste dag styles til en lille sort kjole? Kan det lækre silke tørklæde bruges som sjal til din kjole og også styles casual til dit arbejdsoutfit? Lær at style dit tørklæde på forskellige måder for at få forskellige looks ud af det.
  3. Investér i god kvalitet. Hvis du vil have mest muligt ud af dine tørklæder og ønsker at bruge dem igen og igen, køb god kvalitet. Polyester og akryl tørklæder er måske billigere at købe her og nu, men i det lange løb er du bedre tjent ved at vælge en god kvalitet som holder i årevis. Vælg tørklæder der er lavet af silke, uld, cashmere eller andre naturlige fibre. Et tørklæde i god kvalitet bærer sig flot, fylder på den rigtige måde og du skal ikke rette på det konstant. Når du køber klassiske prints, farver og materialer – vælg altid kvalitet.
  4. Endnu et trick: køb designer tørklæder for at få hele dit outfit til at se mere eksklusivt ud end det er. Når du bærer et eksklusivt designer tørklæde, får det dit outfit til at se enestående ud, ingen vil nogensinde gætte at du betalte dobbelt så meget for tørklædet end for kjolen. Tørklædet får øjeblikkeligt dit outfit til at se mere sammensat ud. Jeg ved, at det formentlig smerter at betale mere for tørklædet end for tøjet, men stol på dette tip.
  5. Tørklæder er et must have rejse tilbehør, især på flyrejser. Læs mere om tørklæder som et must have rejse accessory og se listen af nyeste tørklæder hos BESOS.