Tørklæder som et must have rejse accessory 25.02.2013, 0 Kommentarer

Tørklæder er mit favorit rejse accessory. Jeg véd, at jeg ikke er den eneste, for hver gang man ser fotos af celebreties som rejser – er de iført et tørklæde, som Victoria Beckham, Emily Blunt eller Eva Longoria.

Tørklæder som et must have rejse accessoryBilleder fra Pinterest.

Top 4 rejsetips:

  1. Medbring altid et tørklæde på flyrejsen. Et silketørklæde eller hørtørklæde vil holde dig varm, når airconditioningen på flyet er for kold om sommeren og et varmt cashmere tørklæde eller fint uldent halstørklæde vil holde dig varm på flyturen forår, efterår og vinter. Medbring et oversized tørklæde i naturmaterialer, så du kan bruge det som mini tæppe/pude. Polyester og andre syntetiske fibre er bandlyst, da dit hår bliver elektrisk.
  2. Medbring tørklæder i forskellige print og farver og skab din rejse garderobe ved kun at bruge 4 farver som er lette at matche og style, som for eksempel sort, hvid, grå og rød eller beige, brun, orange og hvid eller navy, hvid, pink og rød. Du kan nemt ændre looket på det samme outfit med et tørklæde.
  3. Husk at et oversized tørklæde er et must have på stranden. Du kan style det som sarong eller pareo, krydse snipperne om halsen så tørklædet bliver til en kjole og så videre…
  4. Det er et tørklæde, det er et sjal, det er en nederdel…. Tænk multi use og også multi outfit. Kan det samme tørklæde gå med t-shirt og jeans og næste dag ledsage den lille sorte aftenkjole? Kan det lækre silketørklæde styles både elegant til aftenbrug og casual til en dag på stranden som sarong med en oversized skjorte eller en klassisk top?