Fest sjal inspiration 10.07.2013, 0 Kommentarer

Sommer er traditionen tro festernes tid og intet er så skønt som en dejlig sommerfest, hvor man kan lufte sin sommerkjole og sine brune skuldre og ryg. Et smukt fest sjal fuldender dit outfit og er et must-have til de kølige aftener og nætter.

At vælge det helt rigtige sjal til sin festkjole kan være lidt af en udfordring. Ofte går man efter et fint sjal i samme farve som kjolen, men vi anbefaler at man i stedet vælger et sjal som fremhæver og supplerer din kjole på skønneste vis. Eksempelvis kan man, som på foto, fremhæve en smuk pastelfarvet kjole ved at style den med et sjal i en matchende, kølig nuance. Styling af sjal og kjole er ultra smukt, hvis du vælger en tone-i-tone kombination. En sort eller hvid kjole kan styles med alverdens farver og bærer du en multicolored kjole er det smukkest, hvis dit fest sjal er ensfarvet i en fra kjolen matchende farve.

Stylingen af sjalet er en smagssag. Tørklædet på foto er stylet om modellens hals og skuldre og giver et stiligt og checket outfit. Ved en casual styling af et fest sjal, kan du vælge at style det enkelt og lade det hænge om nakke/skuldre/ryg med begge ender ned foran på kjolen eller om øverste arme.

Men husk: Når du vælger sjal, er det vigtigt at fokusere på et smukt sjal af god kvalitet til kjolen. Et fest sjal af god kvalitet skal ikke korrigeres, men forbliver, som du har stylet det. Er sjalet smukt og flot stylet, er kjolen mindre vigtig. Brug derfor gerne det festlige sjal til en ældre kjole. Tro os: "It's all about accessories"

Se vores udvælgelse af flotte sjaler.